Traktorin renkaat

Traktorin renkaat erilaisiin käyttötarkoituksiin

Traktorin renkaat joutuvat kovalle koetukselle, joten ne on valittava käyttötarkoituksen mukaan. Maatalousrenkaita voi käyttää huolettomasti pelloilla ja tiellä. Joskus taas on valittava renkaat traktoriin sen mukaan, onko käytössä raskaita perävaunuja. Toisinaan on tehtävä rengasvalinnassa kompromissi ja päädyttävä vaihtoehtoihin, jotka sopivat varsin monimuotoisiin olosuhteisiin. Samoilla renkailla on kyettävä tekemään peltotyöt, metsätyöt sekä kaiken tämän jälkeen vielä tiekuljetus. Mutta ei hätää. Tähänkin ollaan varauduttu ja tarjontamme sisältää monipuolisen valikoiman, josta on helppo lähteä valitsemaan parhaimmat renkaat juuri sinun käyttötarkoitukseesi. Toisinaan on myös käytettävä jatkuvasti renkaissa ketjuja, joten tähänkin löytyvät juuri oikeanlaiset kulutuspintaseokset. Sinun pitää vain ratkaista, tarvitseeko traktorisi enemmän nopeutta ja mukavuutta vai parempaa ja täydellistä pitoa.

Traktorit ja erilaiset maataloustyökoneet ovat kovassa käytössä, joten ne tarvitsevat myös käyttöön sopivat moottoriöljyt. Moottoriöljyn laadulla on merkitystä silloin, kun traktori on peltotöissä pitkiä päiviä. Nykyiset korkealuokkaiset öljyt käyvät hyvin ympärivuotiseen käyttöön ja ovat täysin sen mukaisia, mitä päästönormit vaativat.

Suuritehoisen traktorin renkaat

Maatalouskäytössä tilat ovat suurentuneet ja sen myötä myös kalusto. Traktorin renkaat tarjoavat nykyisin miellyttävän ajotuntuman varsinkin siirtoajossa, mutta toisaalta niissä pitää olla myöskin täydellinen vetoteho pellolla. Traktorin takarenkaat löytyvät nopeasti verkkokaupastamme ja meillä onkin tarjolla traktorin renkaat halvalla sekä valikoimamme on vähintäänkin kohtuullinen.

Kun renkaassa on korkea tilavuus sekä alhainen ilmanpaine, se antaa huomattavan suuren vetokyvyn. Samalla kuitenkin maaperä saa riittävän hyvän suojan. Sekin on tärkeä näkökulma traktorin rengastusta mietittäessä. Tärkeintä on kuitenkin se, että ajomukavuus säilyy sekä pellolla töitä tehdessä että maantiellä siirryttäessä paikasta toiseen. Rengas, jossa on vahva runko ja jossa käytetään erikoisseosta, on käyttöiältään myöskin pitkä.

Netistä traktoriin kaikki tarvittava

Tänä päivänä on hyvin käytännöllistä hankkia renkaat traktoriin sekä kaikki tarvittavat varaosat netistä. Tilaaminen on tehty helpoksi, maksuvaihtoehtoja on useampia eikä toimituksen nopeudessakaan ole valittamista. Siksi sinun kannattaakin tutustua tarkoin vaihtoehtoihimme ja tilata kerralla kaikki, mitä tällä kertaa tarvitset. Kiireisinä aikoina, kun traktori on jatkuvasti työkäytössä, on hyvä olla yleisimpiä varaosia kotona, jos niille tulee tarvetta äkkiä. Silloin ei ole aikaa lähteä varaosakaupoille, vaan oma pieni kotivarasto on käytännöllinen.

Renkaista on tehty myöskin monenlaisia testejä turvallisuuden suhteen. Niissä on todettu, että palarenkailla saadaan maantieolosuhteissa hyvät ja turvalliset ominaisuudet. Sen sijaan riparenkaat, jotka on tarkoitettu käytettäväksi pelloilla, ovat maantiellä jarrutuksessa liukkaammat. Renkaan valinnassa onkin tärkeintä se, että osaat valita renkaat juuri siihen tarkoitukseen, missä niitä eniten tarvitset. Renkaan on kuitenkin kestettävä käyttöä sekä tarjota huomattavan hyvää ajotuntumaa. Tutustu tarjontaamme ja valitse traktoriisi parhaat renkaat.