Renkaat

Tarkoitukseen sopivat renkaat antavat lisää toimintavarmuutta

Traktoreissa renkaat ovat avainasemassa sekä laitteen hallinnan että ajomukavuuden kannalta. Renkaissa pitää olla riittävästi potkua ja pitoa, jotta ison laitteen kanssa pääsee ketterästi kulkemaan monenlaisissa maastoissa. Traktorin eturenkaat ja takarenkaat muodostavat tiimin, jonka on pelattava kaikissa oloissa ja olosuhteissa hyvin yhteen. Ajojen käyttötarkoitus ja koneen paino määrittelevät osaltaan oikeanlaisten renkaiden valinnan. Talvi- tai kesäkäyttöisyys sekä se, miten kovalla tai pehmeällä alustalla pääsääntöisesti kulkuneuvolla ajetaan, on tärkeä ottaa huomioon renkaiden valinnassa. Hyvä, että löysit sivuillemme. Meiltä löytyy kattava valikoima renkaita moottoripyöriin ja traktoreihin.

Samalla, kun käyt tilaamassa renkaat traktoriisi, käythän läpi myös varaosat. Sieltä löydät muun muassa valosarjat, polttimot, moottorin osia ja suodattimia. Saat tuotteet kätevästi yhtä aikaa toimitettuna ja säästät lähetyskuluissa.

Laadukkaat renkaat verkkokaupasta

Toisinaan on tarve hankkia traktoriin kahdet renkaat vuodenaikojen mukaan. Tästä syystä on hienoa, että voit löytää traktorin renkaat halvalla yhdestä paikasta samalla istumalla verkkosivuiltamme. Ja yhtä helppoa on tilata talvi- ja kesärenkaat netistä.

Jokaisen tuotteen kohdalta löydät niiden strategiset mitat ja tiedot päätasolla. Haluamaasi tuotetta klikatessa sovellus tarjoaa myös muita vastaavia, suositeltuja tuotteita. Kun olet päätynyt oikeaan tuotteeseen, lisää tuote rohkeasti ostoskoriin. Sitä kautta saat tuotteellesi vielä yksityiskohtaisemmat lisätiedot, kuten rengastyypin suositukset sään ja nopeuden suhteen sekä tuotteen saatavuuden.

Traktorin eturenkaat kuuluvat laajaan varaosavalikoimaamme

Traktorin eturenkaat, siinä missä muutkin traktorin pienemmät osat, kuuluvat verkkokauppamme laajaan ja laadukkaaseen valikoimaan. Sivujemme kautta on helppo ja turvallinen ostaa varaosat netistä samalla, kun miettii ajoneuvoa kokonaisuutena. Mitä paremmassa kunnossa koko ajoneuvo on, sitä turvallisempi ja mukavampi sitä on käyttää. Ennakoiva varaosien hankinta estää myös tarpeettomilta käyttökatkoksilta. Traktorin renkaiden säännöllinen tarkistaminen, huoltaminen ja uusiminen on osa urakoitsijan menestystä ja tuloja.

Renkaat ovat niin traktoreissa kuin muissakin kulkuvälineissä yleensä se näkyvästi kuluvin osa. Niihin kohdistuvat sekä kulkuvälineen oma paino että maanpinnan ja muiden olosuhteiden tuomat rasitukset. Tästä syystä renkaiden vaihtoväli on hyvä pitää riittävän pienenä. Verkkokaupassa voit rauhassa hakea tarvitsemasi tuotteet ja saat ne kätevästi kotiin toimitettuna. Toivotamme turvallisia ja antoisia ajokilometrejä uusilla tuotteilla ja tervetuloa uudelleen.