Polttimot

Polttimot eri käyttötarkoituksiin

Kaikki polttimot eli valonlähteet ovat erittäin keskeisessä roolissa ajoneuvoissa. Niitä käytetään moneen eri tarkoitukseen ja niitä löytyy markkinoilta monissa eri malleissa. Oikeaa valittaessa tulee miettiä tarvittavan valaistuksen käyttötarkoitus, jonka lisäksi jännite ja lampun kanta tulee huomioida. Polttimoita tarvitaan ajoneuvoissa runsaasti. Niiden tehtävänä on valaista niin ympäristöä kuin sisätilojakin. Ajovalot tulevat eittämättä ensimmäisenä mieleen puhuttaessa ajoneuvojen valoista. Ajovalopolttimot ja niiden tehokkuus on ensiarvoisen tärkeää! Hyvät lamput ovat tarpeen myös merkinantovaloissa. Vilkut, jarruvalot, peruutusvalot, takavalot, rekisterikilvenvalot ja varoitusvalot kaikki tarvitsevat valonlähteitä. Sisätiloissa valaistusta tarvitaan puolestaan muun muassa kojelaudassa, tavaratilassa ja hansikaslokerossa. Sivustoltamme löydät netin laajimman valikoiman polttimoita eri käyttötarkoituksiin. Tutustu myös samalla muihin varaosiin.

Polttimoita hankkiessa kannattaa myös muistaa öljyt. Öljytuotteita löydät kauttamme runsaasti ja niiden ominaisuuksien kirjo on laaja. Oman ajoneuvosi ohjeistuksiin kannattaa perehtyä, sillä öljyvalinnoissa on hyvä huomioida moottorivalmistajan suosituksen mukainen öljylaatu. Öljyjen vaihtaminen on tärkeää ja ilmoitettua vaihtoväliä kannattaa noudattaa.

Ledeillä polttimot nykyaikaan

Polttimot ovat kehittyneet viime vuosina kiihtyvään tahtiin. Tällä hetkellä led-polttimot ovat yhä suositumpia, eikä ihme! Led on järkevä valita, koska sen kautta valoteho nousee aivan uudelle tasolle ja valokuviosta saadaan vaikuttavan tarkka. Autoon led-polttimot sopivat mainiosti.

Ledeillä saadaan energiansäästöä ja tehokkuutta, sillä led-valot kuluttavat huomattavasti vähemmän virtaa kuin perinteiset hehkulankapolttimot. Etuna on myös niiden pidempi käyttöikä. Voidaan siten sanoa, että led on kestävä valinta valaisimissa. Ajoneuvoissa ledit kestävät hyvin tärinän ja toimivat haastavissakin olosuhteissa. Led-lamput tuovat huolettomuutta niiden vakauden ja käyttövarmuuden ansiosta. Tutustu tarjontaamme, led-valikoimamme on mittava.

Tilaa ajovalopolttimot helposti netistä

Ajovalopolttimot tulee valita erityisen huolellisesti. Huomiota tulee kiinnittää valotehoon, koska tavoitteena on mahdollisimman hyvä näkyvyys. Hyvät ajovalot valaisevat ympäristön kirkkaasti ja lisäävät turvallisuutta. Kun paras mahdollinen näkyvyys saavutetaan, kuljettajan reagointiaika pitenee. Selvää on, että ajovalojen merkitys korostuu pimeänä ajankohtana. Ajopolttimot kannattaa vaihtaa ajoissa. Jos ajoneuvosi valot tuntuvat yhtään tehottomilta, on syytä heti tarttua toimeen ja vaihtaa valonlähteet uusiin. Eron huomaa kirjaimellisesti silmin nähden. Onneksi nykyään saa ajopolttimot ja muut varaosat netistä varsin vaivattomasti.

Netissä tuotteita ja niiden ominaisuuksia pystyy vertailemaan helposti ja tilaukset saa kätevästi toimitettua suoraan kotiovelle. Polttimoissa ominaisuudet ja käyttötarkoitus ratkaisevat valintaa tehtäessä. Muista myös tarkistaa jännite ja kantojen vastaavuus. Ethän unohda oikeita pidikkeitä ja koteloita polttimoille, meiltä saat nekin. Muistathan myös pitää polttimoita varalla yllättäviin tilanteisiin. On huolettomampaa, kun vaihdon voi tehdä heti tarpeen vaatiessa. Meillä on paljon vaihtoehtoja, kauttamme voit tilata netistä monenlaiset polttimot ja muut varaosat.